Zoneregeling met 4ZONE-ALL-WIFI INBOUW THERMOSTAAT

Unieke WIFI – RF zoneregeling met thermostaten die rechtstreeks met internet verbonden zijn. Geen extra HUB of gateway nodig!

4ZONE zoneregeling bedraad inbouw

De 4ZONE thermostaten worden rechtstreeks met het internet verbonden en worden via bedrading aan de zoneregelingskast verbonden. Maximaal 8 thermostaten. (8 zones)

Doordat de toegepaste thermostaten rechtstreeks via WIFI met het internet zijn verbonden is er eigenlijk nooit een verbindingsprobleem (tenzij het internet ter plaatse onderbroken is). Er is draadverbinding nodig tussen de thermostaten en de zoneregelingskast.

De zoneregelingskast kan maximaal 8-zones regelen, ontvangt van maximaal 8 thermostaten het stuursignaal en kan 8 zones met thermische stelmotors sturen. (max. uitgang: 3 Amp) Tevens kan de zoneregelingskast de CV-ketel (aan/uit) en eventueel de circulatiepomp aansturen.

WAT BIEDT DEZE ZONEREGELING

  • Een eenvoudige en voordelige zoneregeling met thermostaten waarmee u de temperatuur in verschillende zones naar wens kunt instellen: handmatig of via een voorgeprogrammeerd tijdschema.
  • U kunt met deze zoneregeling de temperatuur in maximaal 8 zones onafhankelijk van elkaar regelen (en zone kan bestaan uit meerdere groepen op uw vloerverwarmingsverdeler)
  • De thermostaten worden ingebouwd in een inbouwdoos en gevoed met 230 Volt (ze kunnen eventueel ook gevoed worden vanuit de zoneregelingskast)
  • Er is een minimaal aantal componenten nodig
  • De voeding van deze zoneregelingskast is 230 Volt
  • geen HUB of gateway nodig: de thermostaten communiceren direct met WIFI op internet

WANNEER TOE TE PASSEN?

Wanneer men een betrouwbare en communicatie-zekere zoneregeling, meteen minimale hoeveelheid onderdelen wenst. Dit soort zoneregeling is voor wat betreft de prijs van de onderdelen relatief voordelig. Vergt wel e.e.a. aan bedradingswerk.

EENVOUDIG ZELF AAN TE BRENGEN?

De installatie van deze zoneregeling moet voor geen enkele verbruiker een probleem opleveren !

Gebruik maken van aanvullende functies vereist wel enige kennis van de APP waarmee deze geïntegreerd kunnen worden.