Zoneregeling met WIFI NEO-AIR thermostaten

De zoneregeling met draadloze NEO-AIR thermostaten kan, indien gewenst, door toevoeging van de NEO-HUB (verbinding met internet) via een APP op de smartphone worden bediend. De NEO-AIR thermostaten zijn in 3 verschillende kleuren leverbaar.

Zoneregelingset NEO-AIR draadloze thermostaten voor vloerverwarming.

Een draadloze zoneregeling, geschikt voor (praktisch) alle verdelers voor vloerverwarming.

  • Regel nu, onafhankelijk van elkaar,  de gewenste temperatuur in alle ruimten voorzien van vloerverwarming via een APP op de smartphone via WIFI
  • Comfort-verhogend
  • Energiebesparend: u verwarmt alleen de ruimten die verwarmd dienen te worden, op de tijdstippen die u wenst

De NEO-AIR thermostaat is leverbaar in 3 kleuren:

Platimum Silver / Sapphire Black / Glacier White

WAT BIEDT DEZE ZONEREGELING

  • Een zoneregeling met draadloze thermostaten, waarmee u de temperatuur in verschillende zones naar wens kunt instellen: handmatig of via een voorgeprogrammeerd tijdschema. Met de bijbehorende APP kunt u de zoneregeling ook via uw smartphone op afstand bedienen (indien u de NEO-HUB hebt aangesloten)
  • U kunt met deze zoneregeling de temperatuur in maximaal 8 zones onafhankelijk van elkaar regelen (en zone kan bestaan uit meerdere groepen op uw vloerverwarmingsverdeler)
  • De NEO-AIR thermostaten zijn batterij gevoed.
  • Er is geen bedrading tussen de thermostaten en de zoneregelingskast nodig. De zoneregelingskast wordt gevoed met 230 Volt.
  • De stelmotortjes op alle groepen van de verdeler van de vloerverwarming worden via hun bedrading rechtstreeks op de zoneregelingskast aangesloten.
  • Het aantal motortjes per zone is 3 stuks (vermogen per thermisch motortje is ca 2-3 Watt)

WANNEER TOE TE PASSEN?

Deze draadloze regeling (draadloos van thermostaat tot de zoneregelingskast) kan eenvoudig worden aangebracht. Wordt in het algemeen toegepast wanneer men geen bedradingen wil aanbrengen. Voor de aansluiting op internet is een aparte HUB nodig De afstand van de diverse thermostaten tot de zoneregelingskast bedraagt ca 30 meter. Geschikt voor aansluiten op een cv-ketel, stadsverwarming of warmtepomp.

EENVOUDIG ZELF AAN TE BRENGEN?

Deze zoneregeling is eenvoudig aan de hand van de gebruiksaanwijzingen te installeren. Er hoeven geen werkzaamheden aan de cv-installatie zelf te worden uitgevoerd.