Zoneregeling met 4ZONE-ALL1 WIFI/RF BLACK THERMOSTAAT

Unieke WIFI – RF zoneregeling met thermostaten die rechtstreeks met internet verbonden zijn. Geen extra HUB of gateway nodig!

De 4ZONE thermostaten worden rechtstreeks met het internet verbonden en hebben draadloos contact met de zoneregelingskast met ingebouwde ontvangers voor maximaal 8 thermostaten.

Doordat de toegepaste thermostaten rechtstreeks via WIFI met het internet zijn verbonden is er eigenlijk nooit een verbindingsprobleem (tenzij het internet ter plaatse onderbroken is). Er is geen draadverbinding nodig tussen de thermostaten en de zoneregelingskast: dit is een draadloze verbinding (maximaal 120 meter in vrije ruimte)

De zoneregelingskast kan maximaal 8-zones regelen, ontvangt van maximaal 8 RF-ruimtethermostaten draadloos het stuursignaal en kan 8 zones met thermische stelmotors sturen. (max. uitgang: 3 Amp) Tevens kan de zoneregelingskast de CV-ketel en eventueel de circulatiepomp aansturen.

Technische gegevens, zoneregelingskast

Voedingsspanning: 230 Vac, 50/60 Hz
Warmtepompuitgang: 230 Vac uitgang
Keteluitgang Spanningsvrij uitgangssignaal ketel t.b.v. sturing CV-ketel (aan/uit)
Max. Stroom: 3A voor elke uitgang
Afmetingen: Opbouw, 240mm x 110mm x 38mm.
Certificering: CE/RoHS

WAT BIEDT DEZE ZONEREGELING

  • Een eenvoudige en relatief voordelige zoneregeling met thermostaten waarmee u de temperatuur in verschillende zones naar wens kunt instellen: handmatig of via een voorgeprogrammeerd tijdschema.
  • U kunt met deze zoneregeling de temperatuur in maximaal 8 zones onafhankelijk van elkaar regelen (en zone kan bestaan uit meerdere groepen op uw vloerverwarmingsverdeler)
  • De thermostaten worden via een 230 Vac adapter gevoed.
  • Er is een minimaal aantal componenten nodig
  • De voeding van deze zoneregelingskast is 230 Volt
  • de stelmotortjes op alle groepen van de verdeler van de vloerverwarming worden ook rechtstreeks op de zoneregelingskast aangesloten.
  • Het aantal motortjes per zone is ca 10 stuks (vermogen per thermisch motortje is ca 2-3 Watt)

WANNEER TOE TE PASSEN?

Wanneer men een betrouwbare en communicatie-zekere zoneregeling, meteen minimale hoeveelheid onderdelen wenst. Dit soort zoneregeling is voor wat betreft de prijs van de onderdelen relatief voordelig, ook al omdat de tijd voor het aanbrengen van bedrading vervalt.

EENVOUDIG ZELF AAN TE BRENGEN?

De installatie van deze zoneregeling moet voor geen enkele verbruiker een probleem opleveren !

Gebruik maken van aanvullende functies vereist wel enige kennis van de APP waarmee deze geïntegreerd kunnen worden.