MC6-RF Regeling

De MC6 Slimme Thermostaat heeft de mogelijkheid om je huis nog comfortabeler en energiezuiniger te maken. Het maakt via uw router verbinding met uw smartphone, waardoor u uw comfortkoeling, warmtepomp, ketel of de meeste andere verwarmings- en koelapparaten kunt bedienen, vaak ter vervanging van uw bestaande bedieningselementen. De GEO-functie maakt gebruik van de locatie van uw telefoon en koelt of verwarmt automatisch voor terwijl u op weg naar huis bent en verlaagt zelfs de temperatuur van het koel- of verwarmingssysteem wanneer iedereen weg is. U kunt uw koel- of verwarmingssysteem ook handmatig bedienen, waar ter wereld u ook bent, met de mobiele app op uw smartphone of tablet. Met dagelijkse en wekelijkse gepersonaliseerde timerschema’s kunnen automatisch vaste tijden en temperaturen worden geprogrammeerd voor eenvoudige dagelijkse bediening en energiebesparing.
Hoofdfuncties

Geofencing

Gebruikt de locatie van je telefoon om de kamertemperatuur automatisch aan te passen voordat je thuiskomt en de kamertemperatuur te verlagen als je weg bent.

Slim schema

Stel gepersonaliseerde schema’s in met verschillende temperaturen op verschillende tijdstippen van de dag om aan uw behoeften te voldoen. 

Open Window-functie

De MC6 kan een open raam detecteren door een snelle temperatuurdaling te registreren. Als de functie is ingeschakeld, schakelt de thermostaat de verwarming gedurende 30 minuten uit als er een open raam wordt gedetecteerd. 

Statistische rapporten

Volg uw huistemperatuur, vochtigheid en apparaat activiteit met onze live app-rapporten. 

Meerdere zones regelen:

Bedien meerdere kamers apart of allemaal samen met de MC6 App.

Vloerverwarming regelen kan dan met de zoneregelkast (9 zones)

Energiebesparing Optimale start

De MC6 berekent de hoeveelheid opwarmtijd die nodig is om ervoor te zorgen dat uw huis comfortabel is als u ’s ochtends wakker wordt of naar huis gaat. Dit wordt het hele jaar door automatisch geoptimaliseerd om geld te besparen

Eenvoudige upgrade

De MC6 heeft een firmware upgrade functie via je internetverbinding. Wanneer er een nieuwe update beschikbaar is, zal je MC6-thermostaat automatisch/handmatig downloaden en upgraden.

Automatisch dimmen

Het MC6-display kan worden geprogrammeerd om automatisch te dimmen bij weinig licht, waardoor de MC6 perfect is voor slaapkamers.

Thermostaat- of timermodus

De MC6 kan werken als een timer en kamerthermostaat of timer (de MC6 negeert de kamertemperatuur en werkt als een AAN/UIT geplande timer – bijvoorbeeld om meerdere kamers of zones te regelen met hun eigen onafhankelijke temperatuurregelaars). 

APP Eenvoudige bediening

De MC6 bestuurt Ketel/warmtepompsysteem door verbinding te maken met uw wifi-thuisnetwerk. Bedien eenvoudig via de app (voor iOS 10, Android 5 of hoger)

Compatibiliteit

De MC6-thermostaat kan meerdere systemen aansturen: bijvoorbeeld: ketels, automatische kleppen, vloerverwarming, radiatorsystemen, elektrische verwarming en warmtepompen. 

Smart Home-integratie

MC6 kan ook worden aangesloten op andere apparaten en services. Besturing, met behulp van Amazon Alexa en Google Assistant, Modbus RTU is een optie voor BA-systemen
Specificatie

CertificeringenCE/ISO9001/RoHS, recyclebare verpakking 
StroomvoorzieningWisselstroom 24/120/240V 50/60 Hz
KoppelTFT LCD/320*480/3.5 inch/capacitieve touch
Sensorentemperatuur/vochtigheid/omgevingslicht/sonde op afstand
Relais waardering240V @ 16amp max
Slim schema7 dagen/weekdag, weekend/24 uur
Afmetingen (B x H x D)96*86*31.5mm/3.78×3.38×0.52 inch
PlasticABS / poly-blend – UV-gestabiliseerd en brandwerend
Gewicht85 g / 0,187 lbs
Garantie36 maanden
Draadloze connectievia het lokale Wi-Fi-netwerk met elke 802.11 b/g/n, 2,4GHz-router
CommunicatieModbus RTU 9.6K, 1 stopbit, 8 databits, 1 startbit. Geen pariteit.
Data encryptieTLS 1.2 (SSL)
ProductmateriaalPC + ABS-kunststof, PC-kunststof
TalenEngels / Chinees / Spanje / Italiaans / Russisch / Pools / Tsjechisch / Duits / Frans/ Slovenski/Zweeds/Portugees/Nederlands